Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMediaPrøv en gratis
Easyweb demo

Klik her og få en
gratis analyse af
din hjemmeside

Få et gratis opkald med rådgivning fra en af vore dygtige konsulenter


Flash hjemmeside med produktpræsentation

Har du et helt unikt produkt eller ønsker du blot at præsentere dit produkt eller din virksomhed på en anderledes måde, så er en flash hjemmeside en stærk mulighed for at efterlade dine kunder og besøgende med en memorabel oplevelse. Med en flash præsentation / hjemmeside, kan der arbejdes med det vi kalder "edutainment", dvs. underholdning kombineret med undervisning og informationsformidling.

Typisk anvendes denne type hjemmeside til præsentation af et nyt type produkt eller virksomhed, som har brug for at skille sig ud fra mængden. Der er mulighed for lave både grafik, lydeffekter m.v. i både 2d, 3d og alm. filmformat. IntraMedia har mange års erfaring med udvikling af flash hjemmesider og flash præsentationer, både til offline og online brug, dvs. både til brug direkte på en hjemmeside eller til udgivelse i tv, youtube, dvd og meget mere. Vi tilbyder også at integrere din flash hjemmeside med et cms system.

Ring eller skriv til os og høre nærmere, og bestil evt. et gratis præsentationsmøde eller præsentationsmateriale af hvad vi kan, så du med egne øjne kan se vore kompetencer og mulighederne med en flash hjemmeside eller præsentation.
IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: