Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Sådan får du den bedste ROI ud af din CMS-løsning

Hvis du for nylig har installeret en CMS-løsning til din hjemmeside, vil du allerede nu have begyndt at se mange af dets fordele. Det gør styringen af siden og administrationen af indholdet på din hjemmeside meget let. Det gør også administration af brugertilladelser, ens søgemaskineoptimeringsindsats og analyse af hjemmesidens statistik meget lettere. Men der er stadig nogle ting, du kan gøre for at sikre at du får størst mulig ROI (return on investment) fra dit CMS system.

Se efter ekstra moduler: De fleste CMS systemer kommer med nogle grundlæggende moduler, der er væsentlige for at køre systemet. Men du kan også installere mange ekstra moduler baseret på de specifikke behov du har. Ved at vælge de rigtige moduler, kan du gøre hjemmesideforvaltningen endnu nemmere. Du kan også tilføje nye funktioner til dit websted, som vil forbedre dine besøgendes oplevelse af siden.

Brug CMS’ets analyseværktøjer: Et godt CMS kommer med et analytics modul, som hjælper dig med analysere statistikker om besøgende på dit websted. Ved at bruge denne funktion, kan du forstå, hvilke dele af dit website der mere populære end andre hos de besøgende. Du kan derefter finjustere din hjemmeside for at fremhæve de populære dele.

Brug fejlregistreringsfunktioner: Der er intet mere irriterende for en besøgende end et hjemmeside design, der ikke fungerer ordentligt. Et CMS hjælper dig med spotte fejl og bugs. Ved at fjerne disse problemer fra dit websted, kan du forbedre brugeroplevelsen. Dette vil udmønte sig i flere aktiviteter på dit websted og et højere investeringsafkast fra din investering i CMS.
IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: