Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Gratis hjemmeside værktøj liste

Når du har en hjemmeside eller hvis du er webmaster, så er det en stor fordel for dig, at have nogen et godt værktøj til at arbejde med din hjemmeside. Dit cms er naturligvis et af dem, men herudover findes der en række rigtig gode og gratis værktøjer på internettet.

Her er en liste over anbefalede hjemmeside værktøjer:

Seo browser http://www.seo-browser.com
Viser dig hvordan din hjemmeside ser ud som en søgemaskine (f.eks. Google), villle se den. Blot tast din URL ind i feltet og så får du resultatet frem. Du kan derefter finde et link der hedder "avanceret", som giver dig lidt ekstra informationer om din hjemmeside, hvis du ønsker dette.

Yahoo site explorer http://siteexplorer.search.yahoo.com/
Se hvilke sider som søgemaskinen Yahoo (og typisk også flere andre søgemaskiner) har registreret at du har på din hjemmeside. Indtast din hjemmeside i adresse i feltet på siden, og klik "explore URL". Herefter kan du evt. klikke på knappen "inlinks", som så viser dig hvilke sider og andre hjemmesider der linker til netop din hjemmeside.

Browser Screenshot http://browsershots.org/
En super fed feature, som viser dig hvordan din hjemmeside ser ud på forskellige operativ systemer og internet browsere. Det giver dig en rigtig god idé om din hjemmeside fungerer for laveste fællesnævner, uanset om folk sidder på et lidt ældre system, sjældent linux-variant operativ system eller lign. Indtast din hjemmeside adresse i feltet og klik på "submit". Herefter får du en liste med screenshots fra de enkelte systemer, så du kan se hvordan dit hjemmeside design tager sig ud. (Det kan tage alt fra et par minutter op til 1 time førend den er færdig, så hav tålmodighed og lad den evt. blot køre i baggrunden, mens du laver noget andet).

 


IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: