Gå til IntraMedia's danske side Navigate to English version of IntraMedia


Gratis seo værktøj til hjemmeside optimering og analyse

Her samles en liste over gratis seo værktøj til din hjemmeside, som du kan bruge til at efterse at alt er så korrekt og optimalt som muligt i forbindelse med din søgemaskineoptimering / seo.

Det enkelte seo værktøj kan bruges til forskellige ting, som nævnes kort i listen her:

Http status header check http://www.seoconsultants.com/tools/headers - Det kan bruges til at kontrollere at f.eks. din 301-redirects er sat korrekt op, at din hjemmeside svarer med korrekt http-200 status, 404 eller hvad der nu ønskes. Dette seo værktøj er helt gratis og bruges typisk til at kontrollere 301-redirect.

SEO Quake http://www.seoquake.com/ - Er et gratis seo værktøj til din internet browser (f.eks. Firefox eller Google Chrome), som hjælper dig med at holde øje med de lidt mere tekniske detaljer om din hjemmeside. Her kan du bl.a. se hvilke ord og keywords der bliver brugt mest på dine sider, hvor mange links der er udefra til din side, hvad din pagerank er og meget mere. Det er naturligvis ganske gratis, så prøv det hvis du er nysgerrig efter at se din seo-tilstand på din hjemmeside.

Link diagnosis http://linkdiagnosis.com/ - Endnu et gratis seo værktøj, som analyserer alle dine backlinks / indgående links til din hjemmeside. Det vil sige, at værktøjet analyserer alle de links som der er fra andre hjemmesider og over til din hjemmeside. Derved kan du få et overblik over hvilke links der er bedst og har mest værdi for dig i forhold til søgemaskinerne og din placering i søgemaskinerne, og udfra dette forsøge at få flere tilsvarende eller endnu bedre links end dem du har i forvejen.

Yahoo site explorer http://siteexplorer.search.yahoo.com/ - Gratis seo værktøj, som viser dig hvor mange af dine sider på din hjememside, der er indekseret og er blevet fundet af Yahoo's søgemaskine. Herudover kan du se et samlet antal over hvor mange backlinks /  indgående links der er til din hjemmeside, og få overblik over og se præcis hvem det er der linker til dig. På den måde kan du også nemt holde øje med hvor mange nye links du får løbende, og hvor du får disse links fra - altså hvem der linker til din hjemmeside.Det var alt hvad vi har valgt at bringe på listen foreløbig, men den vil løbende blive opdateret, når vi støder på et nyt gratis seo værktøj, som vi synes fortjener at være på denne liste. Har du nogen forslag eller synes vi mangler nogen værktøjer, er du meget velkommen til at skrive en e-mail til os med forslag, så ser vi straks nærmere på det.


Vi tilbyder iøvrigt i øjeblikket en gratis hjemmeside analyse , så du kan få en uforpligtende oversigt over din hjemmeside's tilstand, inden du går ud og leder efter en ny hjemmeside leverandør.

Læs evt. også mere om vores Cms system og hjemmesidedesign på vore øvrige sider.
IntraMedia - Tlf. 31 75 36 00 - E-mail: